Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

LONITA ÁLOMGAZDIT KERES!!!!

LONITA ÁLOMGAZDIT KERES!!!!

A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Lonita kóborlás útján került be hozzánk, sajnos az eredeti gazdája nem jelentkezett, illetve nem is sikerült felkutatnunk…így most már új gazdát keresünk védencünknek…Gyere ki és ismerkedj meg Vele, nem fogod megbánni!

A kutyus egyből belopta magát a szívünkbe…imádja az emberikontaktot, simogatás közbe kéredzkedés nélkül beleül az ember ölébe, közbe figyel és hagyja, hogy vele foglalkozzanak…egy csupa kedves, barátságos kutyus, ki hű társa szeretne lenni az Álomgazdijának.

További információk és képek a kutyusról a  http://menhely.eu/?r=19&kid=8853 címen.

Érdeklődni a 06-70/331-9333 telefonszámon vagy az info@menhely.eu emailcímen lehet.

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok