Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Lord

Lord

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Német juhász keverék
Kor:Idős
Megye: Zala
Város:Zalaegerszeg
Neme:Kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36-30/424-3579

Lord 2005. januári születésű, német juhász keverék kan. A hajdúnánási gyepmesteri telepről mentettük altatás elől, így került a gondozásunkba. Korát meghazudtolóan aktív eb. Gyűlöli a bezártságot, mindent megtenne a mozgás szabadságáért, a kennelkapuk nyitásakor résen kell lennünk, mert szökne ki a szabadba, annyira hiányzik neki a szabad tér, a nyargalás lehetősége. A kora egyedül a kezdődő diszpláziájában mutatkozik meg, ez egyelőre nem okoz neki problémát, de erősítőket kap. Barátságos, kedves, készséges és tanulékony eb, keresi az ember társaságát. Figyelmes, éber, kiváló házőrző. Gyerekek, idősebbek és kezdő kutyatartók mellé is tökéletes választás, a fontos, hogy nagy területre kerüljön, ahol szabadon futkározhat. A fajtársaival jó a kapcsolata, jelenleg is egy vegyes kennelben él, szukákkal és kanokkal együtt, arra azonban ügyelni kell, hogy domináns kan mellé ne kerüljön. A cicákhoz fűződő kapcsolata nem ismert. Még jó pár évet leélhet szerető családban. Pórázon szépen vezethető. Oltva, chipelve és féregtelenítve.

További képek Lordról, ITT!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem