Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Lorzsi hihetetlen hálás, bújós apróság

Lorzsi hihetetlen hálás, bújós apróság

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Keverék
Szín:zsemle
Kor:Idős
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Lorzsi – 10 év körüli, kistermetű keverék szuka

 

Lorzsi egész életét láncon töltötte. Idős gazdáját elköltöztették a háztól, így ő és a lánya egyedül maradtak az udvarban. Nagyon kedves, szobakutyának való apróság, minden odafigyelést nagyon élvez, eddig nem sok érdemi törődésben volt része. Az utolsó pillanatban érkezett számára a segítség, most már biztonságban van.

Ideiglenes befogadója így ír róla:

Udvaron szaglászás közben mindent felül jelöl, ha elvégzi a dolgát, rugdos hátra mint a kis kakas. De ennyiben meg is áll a dominanciája, amit inkább magabiztosságnak és vagányságnak nevezhetünk, hisz más kutyákkal egyáltalán nem kekeckedik. Pórázon nyugodtan elsétál a kerítés mögött hangoskodó , ugráló kutyák hada előtt. Nem kell rászólni, ügyet sem vet rájuk, nem támad és nem ijed meg. Bent nyugodt, csendes, de ember jelenlétében minden vágya az emberi érintés, de ezt is kedvesen teszi, csak kicsit tolakodó, de ha szól az ember abba hagyja.

 

Képek Lorzsiról:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/lorzsi/

 

Az oltási programját megkezdtük, ivartalanítva van. Sajnos szívférges, így kezelés alatt áll.

 

A szívféreg kezelés 30 naponkénti Advocate cseppből, 2 havonkénti Doxycyclin antibiotikum kúrából és ezt követő újratesztelésből áll. Emellett – az esetleges továbbfertőzést duplán megelőzendő – Scalibor nyakörvet visel, amit 3-4 havonta cserélünk.

 

Ideiglenes befogadót keres.

Érdeklődni bemutatkozó levéllel lehet az info@futrinkautca.hu email címen!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem