Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Lotte és Louiser elválaszthatatlan barátnők

Lotte és Louiser elválaszthatatlan barátnők

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Magyar vizsla keverék
Szín:barna
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Két Lotti – fiatal vizsla keverék szukák

 

Lotte-ra és Luiser-re kóborlásuk során találtak, azonosító chippel nem rendelkeztek és az eredeti tulajdonosuk sem jelentkezett értük, így a gondozásunkba kerültek. Rutin szívféreg tesztjük mindkettőjük esetében pozitív lett, az általunk alkalmazott lassabb, de biztonságosabb módszer mellett megkezdtük kezelésüket.

Mindketten félősek és alulszocializáltak, türelem kell hozzá, hogy hozzászokjanak a külső ingerekhez, de már most sokat fejlődtek. Félősségük sosem megy át agresszióba, inkább beletörődnek és megadják magukat, fokozatosan nyitnak a külvilág felé és egyre inkább keresik az emberek társaságát, egyre barátságosabbak idegen kutyákkal is és szívesen játszanak velük, de egymással szeretnek a leginkább.

Egymással maximálisan jól kijönnek és támogatják egymást, KIZÁRÓLAG EGYÜTT keresnek végleges családot!

 

Képek Lotteról:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/lotte/?g2_page=4

 

Képek Luiserről:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/luiser/

 

Lotte és Luiser benti tartással, oltva, chippel ellátva, parazitamentesítve, szívféreg kezelésüknek folytatásával és ivartalanítási kötelezettséggel fogadhatóak örökbe.

 

Örökbefogadásukkal kapcsolatban:

magyarvizslasos@gmail.com

http://www.magyarvizslasos.hu/orokbefogadas.html

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem