Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Lui, a némejuhász keverék gazdásodna!

Lui, a némejuhász keverék gazdásodna!

A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Lui, a 6 év körüli német juhászkutya 2017. december elején érkezett hozzánk egy fekete, kicsi keverékkel rossz tartási körülmények közül. Civil állatvédők naponta kijártak ellenőrizni az ebeket, mert gazdájuk javulást ígért, hogy maradhassanak nála. Két hét alatt azonban nem tapasztaltak változást és a németjuhász egyre soványabb lett, már semmi tartaléka nem volt, nagyon fázott, vacogott a hidegben. Ekkor önkénteseink megkérték a gazdát, hogy oldozza le őket a láncról és mondjon le az ebekről.
Lui szépen felerősödött nálunk és a tőlünk megszokott módon: oltva, chippel és ivartalanítva fog új otthonába költözni. Várjuk az érdeklődéseket: vackoloveszprem@gmail.com

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok