EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Maci

Maci

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Máltai selyemkutya
Szín:fehér
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított kan
Neme:

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 20 458 2200

Maci már készen áll az új Gazdi keresésére.
Az elmúlt időszakban, Maci viselkedésre már előnyére változott. A kezdeti morgásai elmúltak, simogatásra odajön. Étvágya is tökéletes A korábban lassan, félve sétálgató kutyusból, elevenen és vidáman fickándozó, lányoknak udvaroló, mosolygós kis fickó lett, bár kritikus helyzetekben még odakaphat. (Ezért, még kisgyerekes családnak nem ajánljuk.)
Ha emlékeztek rá, Macit, a hét és féléves máltai selyemszőrű kutyust tulajdonosa adta le betegen, végtelenül elhanyagoltan 2015 novemberben az Illatos útra. Mivel szinte a teljes testfelületén gyulladt a bőre és szemszárazsága volt, gondozásunkba vettük. Mikor hozzánk került láthattuk, hogy nem csupán fizikailag épült le, ez a kiskutya: ami a képeken nem látszott, a kutyus lelkileg is romokban volt.
Maci most jó kezekben van: ideiglenes befogadását, ápolását, gyakorlott ideiglenes befogadónk, Zsuzsi vállalta el. Jelenleg naponta kell kenni a szemét a speciális szemkenőcsével, és ezt szépen hagyja is. Ezt, ha ritkítva is, várhatóan élete végéig használnia kell majd. Elkészült a bőr biopsziás mintavétel eredménye is: Macinak atópiás dermatitisze van. Ez krónikusan fennálló bőrgyulladás, amely bőrszárazsággal, gyulladással, intenzív viszketéssel és gyakori fellángolásokkal jár együtt, melyre csökkentett adaggal, szteroid gyógyszert kap.
A fentiekre tekintettel, Macinak olyan elkötelezett gazdit keresünk, aki elfogadja, és vállalja, hogy a kutyus folyamatos, és fokozott figyelmet igényel. Ezzel együtt vállalni tudja a szemkenőcs és a gyógyszerek folyamatos biztosításának költségét is.

Gazdira váró kutyáinkat az alábbi oldalon tudod megnézni: http://vigyelhaza.hu/kutyalista/

Érdeklődni a 06 20 934 4826 és a 06 20 326 9708 számon tudsz minden nap 9 és 18 óra között!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem