Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

A macskánk (házi kinttartott) tegnap este hányt és ment a hasa, nem ette meg a vacsoráját és reggel nem mozdult a vackáról, ezért elvittük orvoshoz, aki megnézte. Mért hőmérsékletet, belenézett a szájába, vett vért nézte fagyálló és egyéb mérgezésre, de nem talált tüneteket, azt mondta az értékek jók. Kicsit koplaltassuk (csak száraz és víz vagy kamillatea).
Amikor hazaértünk meg volt szeppenve a macska, de azóta sem evett, ivott. Próbáltuk a szájába csepegtetni a kamillát. Hagyta egy darabig, elnyalogatta magáról.
Nem értjük, hogy miért nem eszik, iszik ha nincs komoly baja. Esetleg más lehet a háttérben? Most estefelé kicsit szörcsögős lett a légzése, de az orvos azt mondta, hogy biztos nincs vírusfertőzése, mert az hőemelkedéssel járna.

Kérdésem az lenne, mit tehetünk érte, hogy ne legyen baj, hogy egyen-igyon.

2018.03.09

Állatorvos

Mindenképpen vigye vissza az orvoshoz a cicát, ha továbbra sem eszik, iszik, mert akkor meg kell kezdeni a tüneti kezelést, addig , amíg nem derül ki, hogy mi a probléma. Otthon nem tud túl sokat tenni azon kívül, hogy meleg helyet biztosít és fecskendővel próbálja etetni, itatni.

Vissza a kérdésekhez