Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Nyilvánvaló, hogy a meleg hónapokban tudjuk a legjobban kiélvezni kerti tavunk kis csodáit. Olyankor halaink aktívak, jól láthatóak, különösen, ha etetésről van szó, és szinte pontosan tudjuk, mikor mit csinálnak, csak bele kell néznünk a tóba. Aztán jön a hideg, és a kapcsolat a halainkkal szinte teljesen megszűnik.

Minden évszaknak megvannak a maga előnyei és hátrányai egyaránt. Télen elsősorban a hideg, a jég, és a hó okozhat problémát, ha nem figyelünk eléggé. Persze más felkészültségi szint szükséges egy rövid- és egy hosszú szőrű kutya esetében. Sőt, a fajta is jelentősen befolyásolja az igényeket. Ami biztos, a bundaápolás és a mancsok karbantartása elengedhetetlen.

A kisemlősök mindig remekül kiegészítik a családot. Viszonylag könnyen és kevesebb anyagi ráfordítással tarthatóak, mint például a kutyák, a macskák vagy a hüllők. Mielőtt eldöntenénk, hogy milyen kisállatot szeretnénk hazavinni, mindenképp járjunk utána az igényeknek. Egyes fajok például leginkább párban érzik jól magukat, mások viszont egyedül szeretnek éldegélni.

2019. január 14.

Új kedvencek szobatisztaságra nevelése

Új kedvencek szobatisztaságra nevelése

Igaz, hogy sokan a lakásban tartjuk bársonytalpúinkat, de figyelembe kell vennünk, hogy rengeteg cica él odakint, és közülük néhányan bizony gazdátlanok. Bár azok az állatok, amelyek a kezdetektől a szabad ég alatt tartózkodtak, viszonylag vastag bundával rendelkeznek és hozzá vannak szokva a változó időjáráshoz, mégis elkelhet a segítségünk. Főleg, ha kiscicákról van szó.

Madarat tartani sok szempontból könnyebb, mint négylábút. És bár nincs olyan szárnyas, amellyel egyáltalán nem szükséges foglalkoznunk, egyes fajoknak azért könnyebb kielégíteni az igényeit. Ha tollas pajtást szeretnénk, akkor kezdőként érdemes azokkal a kismadarakkal megismerkednünk, amelyeknek a gondozása nem túl bonyolult, mégis tökéletesen megfelelhetnek házikedvenceknek.

2019. január 09.

Téli programok kutyusunkkal

Téli programok kutyusunkkal

2019. január 04.

A legfinomabb téli madárcsemegék

A legfinomabb téli madárcsemegék

A macskák nagyszerű társak tudnak lenni. Rendkívül bájosak, szerethetőek. Egyesek számára előnyös lehet, hogy távol tartják az egereket. Ám mielőtt hazaviszünk egy minitigrist, alaposan meg kell fontolnunk, hogy van-e rá elég időnk, és anyagilag is megengedhetünk-e magunknak egy háziállatot. Ha mindezekre igen a válaszunk, akkor érdemes alaposan utánajárnunk a cicatartásnak. Kezdőként az alábbiakra javasolt nagyon odafigyelnünk, felkészülnünk.

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok