Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

A kullancsok nem csupán visszataszítóan néznek ki, de több, emberekre és háziállatokra is veszélyes fertőzést terjesztenek. Ahogy változik az időjárás, egyre szélesebb skálájával találkozhatunk ezeknek a betegségeknek. Érdemes megismernünk őket ahhoz, hogy rájöjjünk, mennyire fontos a védekezés a kullancsokkal szemben, és milyen lehetőségeink vannak, ha már megtörtént a baj.

Sokan azért szeretjük a cicákat, mert imádnivaló szőrgombócok, viszont a minitigriseknek léteznek szőr nélküli változatai is. Először furcsának tűnhetnek a szőrtelen cicák, de különleges kinézetük miatt egyre kedveltebb háziállatokká válnak. Ráadásul, ha esetleg bosszantónak tartjuk a macskaszőrös ruhát és kanapét, akkor lehet, hogy hamarosan megtaláljuk álmaink bársonytalpúját például egy Bambino vagy egy Szfinx fajtában.

2019. március 20.

Kutyatartás a lakásban

Kutyatartás a lakásban

A kezdő akvaristáknak első körben édesvízi akváriummal ajánlott próbálkozniuk. Szerencsére az egyszerűbb tartás nem jelenti azt, hogy kevésbé lennének gyönyörűek a választható pikkelyesek. Eleinte érdemes olyan halakat vásárolnunk, amelyek biztosan nem pusztulnak el akkor sem, ha még nem sikerül minden tökéletesen.

2019. március 18.

Cicák és a nyávogás

Cicák és a nyávogás

Háziállatot tartani nagy felelősség. Időt, pénzt és energiát kell rászánnunk, de rengeteg örömöt is tud okozni egy kiskedvenc, legyen szó kutyáról, macskáról, nyúlról vagy éppen papagájról. Ha egy csőrös pajtást szeretnénk hazavinni otthonukba, nem árt, ha ismerjük a vele járó előnyöket és hátrányokat is, hogy a szerint mérlegelhessünk.

2019. március 08.

Kutyadivat: aranyos ruhák kedvencünknek

Kutyadivat: aranyos ruhák kedvencünknek

2019. március 07.

A bundaápolás alapszabályai

A bundaápolás alapszabályai

A törpenyuszik esetében rendkívül fontos a megfelelő táplálás, mert a rosszul összeválogatott és helytelenül adagolt eleség gyomor és bélrendszeri- és fogproblémákhoz, elhanyagolt esetben a kisállat halálához is vezethet. Az, hogy a nyulak répán, salátán és magkeveréken élnek, csupán mítosz. Mielőtt hazavinnénk egy tapsifülest, utána kell járnunk, hogy mikor, mit, és mennyit eszik egy törpenyúl.

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok