Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

A cicák nagyon önálló és rendkívül tiszta állatok, de sajnos egyes betegségek, illetve egészségügyi problémák még számukra is elkerülhetetlenek. Ha minitigrist szeretnénk tartani, fontos, hogy ismerjük a leggyakoribb betegségeket és tüneteket, hogy minél hamarabb észrevegyük, ha valami nincs rendben és kezelésre van szükség.

2019. január 28.

7 érdekes viselkedés cicánktól

7 érdekes viselkedés cicánktól

2019. január 11.

4 tipp a kiscicák téli védelmére

4 tipp a kiscicák téli védelmére

A macskák nagyszerű társak tudnak lenni. Rendkívül bájosak, szerethetőek. Egyesek számára előnyös lehet, hogy távol tartják az egereket. Ám mielőtt hazaviszünk egy minitigrist, alaposan meg kell fontolnunk, hogy van-e rá elég időnk, és anyagilag is megengedhetünk-e magunknak egy háziállatot. Ha mindezekre igen a válaszunk, akkor érdemes alaposan utánajárnunk a cicatartásnak. Kezdőként az alábbiakra javasolt nagyon odafigyelnünk, felkészülnünk.

Nem mindenki tesz újévkor fogadalmakat, és bizonyára a megtett fogadalmainknak is csak kis részét teljesítjük. A nagyobb siker érdekében, ne írjunk magunknak túl hosszú listát, csak néhány fontos pont legyen, amin mindenképp szeretnénk változtatni, és amiért egy kicsit küzdeni is hajlandóak vagyunk. Kedvencünk egészsége és boldogsága pedig kellően motiváló lehet, érdemes néhány dolgot vele kapcsolatban is megfogadnunk.

2018. december 20.

3+1 tipp újdonsült cicagazdiknak

3+1 tipp újdonsült cicagazdiknak

2018. december 19.

Tiszta alom, boldog macska

Tiszta alom, boldog macska

2018. december 05.

Hogyan védjük meg karácsonyfánkat minitigrisünktől?

Hogyan védjük meg karácsonyfánkat minitigrisünktől?

2018. november 22.

Egészségvédő tippek cicák számára

Egészségvédő tippek cicák számára

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok