EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Májlo

Májlo

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Beagle keverék
Szín:Tricolor
Kor:Felnőtt
Megye: Zala
Város:Zalaegerszeg
Neme:Kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36-30/424-3579

Majlo 2014. augusztusi születésű, beagle keverék kan. Zalaegerszegen kóborolt, a gyepmester fogta, be, így került előbb a gyepmesteri telepre, majd a menhelyünkre. Majlo tipikus beagle, minden jellegzetes fajtajeggyel. Bohókás, kedves és szerethető, de önfejű és szökésre hajlamos. A szökés oka általában az, hogy unatkozik, ezért kalandokat keres magának. Lakásba ajánljuk elsősorban, nem csak szökési hajlama miatt, de a rövid szőrzetéből fakadó fázóssága miatt is. Gazdájának azonban lakásban tartás esetén is gondoskodnia kell a rendszeres lemozgatásáról, sétálni, túrázni vele. Ha kertes házba fogadják örökbe, akkor atombiztos, megerősített kerítés szükséges a biztonságos tartásához, valamint egy kutyatárs, mivel a beagle-k nem érzik jól magukat egyedül. A szuka kutyákkal harmonikus a kapcsolata, a kan kutyákkal szoktatni szükséges. A cicákat nem tolerálja. Valamennyi korosztály mellé bátran ajánljuk, gyerekek és idősebbek mellé is ideális választás lehet, családi kutyának alkalmas. Pórázon szépen közlekedik.

További képek Majloról, ITT!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem