Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Málna

Málna

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Keverék
Kor:Felnőtt
Megye: Zala
Város:Zalaegerszeg
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36-30/424-3579

Málna 2013. októberi születésű kan kutya. Az utcáról fogadta be őt egy állatbarát, Málna kalandozó természete miatt azonban sajnos nem tudta tovább vállalni, így a gyepmesteri telepen kötött ki, onnan került a mi gondozásunkba. Könnyedén beilleszkedett a kutyaközösségbe és szépen alkalmazkodott a menhely sajátos viszonyaihoz. A szuka kutyákkal gond nélküli a kapcsolata, domináns kanok mellé azonban nem ajánljuk. Nagyon szerethető, bár kissé szeleburdi természetű eb, kajlasága azonban elsősorban fiatal korából adódik. Pórázon szépen sétáltatható, leszámítva azt az első 5 percet, amit vitustánccal tölt örömmámorában, hogy végre a mozgás iránti szenvedélyének hódolhat egy kicsit. Gyerekek mellé bátran elvihető, idősebbek mellé elevensége miatt nem tartjuk jó választásnak.

További képek Málnáról, ITT!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem