Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Manci gazdis!

Manci gazdis!

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Keverék
Szín:Barna
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Újhegy
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 30 791 8396

Gazdis!

Előzmények:

Manci 1 év körüli oltott, ivartalanított 6-7 kilós kislány kutya. Babájával Pucokkal egy vidéki sintértelepre kerültek be, előéletét nem ismerjük. Olyan gazdát keres, aki szeret kirándulni vagy akár kutyasulizni, mert Manci nagyon intelligens, gyorsan tanul, mozgékony és igénye van a sok ingerre, sima kerti kutyának nem tartjuk alkalmasnak.
Nem rág vagy rombol, de a vadászösztöne nagyon erős, vadászatból áshat, illetve szeret macskát kergetni (nem bántja őket, de kertben megkergeti, lakáson belül összeszimatolnak) és a malacok egyértelműen a gyengéi, akár kicsi, akár nagy megőrül értük. A saját testi épsége érdekében nem teszteltük, hogy megenni szeretné-e őket vagy barátkozni 🙂
Jelző kutya alkat, komolyan őrzi a házat, eleinte lehet rá kell szólni majd a gazdinak is, hogy vegyen vissza ebből. Csak olyan helyre adjuk, ahol kistermetű kutyabiztos kerítés van, szemrebbenés nélkül körbejárja az utcát, ha teheti. Természetesen lakásba is alkalmas, szobatiszta. Nagyon kiegyensúlyozott, pár percig óvatos új emberrel, de ha kap egy szelet sonkát onnantól azonnal barátkozik:), kutyákkal jól szocializált. Nem támadó, de nem is fél, a 3 nála sokkal nagyobb kutyával hamar összebarátkozott (a fotók, videók kb. 10 perccel a megérkezésük után készültek). Jelenleg Monorierdőn található.
Videók:
A videót közzétettük a https://youtu.be/oPsH_zAbBv4 oldalon.
A videót közzétettük a https://youtu.be/AdebwOY85ok oldalon.

Érdeklődni: jutka@zoldzebra.hu vagy 06-30-447-6492 (ha nem veszem fel kérek sms-t)

Még több kép: http://gallery.site.hu/u/Vasmaccs2016/Gazdikereso_oldal/MANCI/

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem