EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Mandala labrador retriever gazdát keres

Mandala labrador retriever gazdát keres

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:labrador retriever
Szín:sárga
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 30 579 0475

nem: szuka
kor: 1 éves
szín: sárga
fajta: labrador retriever
leírás (jellem/küllem): Ezt a fiatal, labrador retriever jellegű ifjú hölgy egy lelketlen szaporítótól, a püspökladányi menhelyen keresztül jutott gondozásunkba.
Noha rendkívül fiatal, s szerencséjére alkalmatlan volt „tenyész”egyednek, ezért hamar hozzánk kerülhetett, mégis magán viselte a szaporítóktól érkező kutyák jellegzetes tüneteit: bátortalan és rendkívül félénk volt, híján mindenféle nevelésnek, szocializációnak. Szerencsére kiváló ideiglenes gazdához került, aki megkezdte a felkészítését, nevelését. Mandala néhány hét alatt megismerkedett a pórázon való séta alapjaival, az „ül!”, a „fekszik!” és a ”marad!” parancsszavak értelmével, a lakásban való helyes viselkedés és életvitel csínjával-bínjával. Nevelése során kiderült, hogy rendkívül eszes és tanulékony, s a rendszeres foglalkozások nem csak a viselkedésének, de az idegrendszerének is jót tettek. Már a benzines fűnyíróval történő kertápolást is rezzenéstelen arccal képes végig asszisztálni.
Kutyaiskolába is jár már, ahol szintén jól teljesít. Tökéletesen közlekedik láb mellett – ezt az utcán még gyakorolnia kell – s a helyben maradást is olyan jól elsajátította, hogy azt már forgalmasabb helyen is megbízhatóan végrehajtja.
Más kutyákkal jól kijön, macskákkal és kisgyerekekkel még nem találkozott ugyan, de valószínűtlen, hogy rájuk bármi veszélyt is jelentsen.
Egészségileg teljesen rendben van. Szívférgesség tesztje negatív volt, ivartalanítása megtörtént, az oltásai rendben vannak és persze már chipet is kapott.
Mandala olyan gazdáról álmodik, aki megérti és elfogadja, hogy védence – előéletéből fakadóan – az átlagosnál nagyobb türelmet és kitartást igényel, s csak lassabb tempóban válik tökéletes családtaggá. Aki képes számára ezt a szeretetet és megértést biztosítani, az egy végtelenül hálás és ragaszkodó társat kaphat cserébe. Szeretne olyan gazdit, akinél nem kell túl sok időt egyedül töltenie, hiszen társasági lény ő a javából és nagyon kötődik gazdijához.

Státusz: gazdát keres

Honnan került a Retriever Rescue-hoz: szaporító által menhelyre adott
Gyerekbarát: valószínűleg igen
Más kutyákkal kijön: igen
Macskákkal kijön:
Játékos: igen
Szobatiszta: igen
Ismert betegség: nincs

Mandala képtára
Mandala fóruma: https://retrieverhelp.hu/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=1057

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem