Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Marcel nagyon vidám, sármos fickó

Marcel nagyon vidám, sármos fickó

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Magyar vizsla
Szín:barna
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Marcell – 6 éves magyar vizsla kan

 

Marcell talált kutyaként került a gondozásunkba, chippel nem rendelkezett, és eredeti tulajdonosa sem jelentkezett érte, a hiányzó chipet pótoltuk, és megkezdtük az oltási programját. A rutin szívféreg tesztje sajnos pozitív lett, ennek is megkezdtük a kezelését. A további vizsgálatok alapján az egyik szívbillentyűje nem zár jól, ami miatt visszafelé is áramlik a vér a szívében, ez okozza a bal oldali pitvar megnagyobbodását. Gyógyszerekkel jól kézben tartható az állapota, csak nem szabad nagy fizikai terhelésnek kitenni, és figyelni kell a pihenés-játék idő beosztásra. Marcell a betegségéből mit sem érez, nagyon vidám fickó, szívesen játszik, sétál, más kutyákkal jól kijön, szépen megtanulta a házirendet ideiglenes befogadójánál, bár nem szeret egyedül maradni otthon.

 

A szívféreg kezelés 30 naponkénti Advocate cseppből, 2 havonkénti Doxycyclin antibiotikum kúrából és ezt követő újratesztelésből áll. Emellett – az esetleges továbbfertőzést duplán megelőzendő – Scalibor nyakörvet visel, amit 3-4 havonta cserélünk.

 

Képek Marcellről:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/marcell/

 

Marcell benti tartással, oltva, chipezve és parazitamentesítve fogadható örökbe.

Örökbefogadással kapcsolatban:

magyarvizslasos@gmail.com

http://www.magyarvizslasos.hu/orokbefogadas.html

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem