Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Másfél éves szuka kutyán két hete lett ivartalanítva. A műtét jól sikerült, de azóta a kutyám nem hajlandó enni. Mindent visszautasít, még azokat az ételeket is amiért eddig bármit megcsinált. Varratszedésnél említettem az állatorvosunknak, de ő azt mondta a meleg miatt van legyek türelmes. Az vagyok de nagyon aggódom, mivel a kutya már másfél kilót fogyott két hét alatt. Tud valamit javasolni? Mit tegyek? Válaszát előre is köszönöm!
Gabriella
Dunaújváros

2015.07.08

Állatorvos

Ne hagyja annyiban a dolgot. A kutyák étvágya valóban jelentősen csökkenhet a kánikula miatt, de ha az állat gyakorlatilag nem eszik és fogy, akkor a biztonság kedvéért egy vérlabor és egy hasi ultrahang lehet, hogy szükséges lenne. Ha a fogyás mellé bágyadtság is társul, akkor szinte biztos, hogy annak oka van. Menjen vissza állatorvosához újra.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem