Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Matifu rajongó, kajla fiúcska

Matifu rajongó, kajla fiúcska

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Német vizsla
Szín:barna
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Matifu – 5 év körüli drótszőrű német vizsla kan

 

Matifu a hajdúböszörményi Pacsi Alapítványtól került a gondozásunkba, érkezése után szinte azonnal látogatókat fogadott és végleges családra talált, de hamar visszakerült a gondozásunkba szeparációs problémái miatt.

Nagyon megviselte, hogy visszakerült, általában csendes és nagyon szomorú, néha panaszkodik és sírdogál. Sétán kirobban belőle az energia, mindent egyszerre és azonnal akar. Eleinte nem törődik az emberrel, de pár perc után keresi a kapcsolatot, ahogy kicsit kirohangálta magát. Hatalmas a mozgás és szabadság igénye, sportos, aktív életet élő gazdának ajánljuk. Nagyon igyekszik megfelelni, okos és figyelmes, szívesen dolgozik, nagyon szeret apportozni. Figyelme könnyen elvonható, behívása nem minden helyzetben tökéletesen stabil, de általánosságban nagyon igyekvő. Rajong az emberért, hamar épít kötődést, nagyon fontos számára a kontaktus, érintés, dicséret, minden emberrel agressziómentes, szereti a gyerekeket. Étvágya kifogástalan, mohón eszik, de nem félti. Nem rongál, de szeret rágni, rágcsálnivalókkal sokáig elszórakoztatja magát. Kutyákkal nem felhőtlen a viszonya, határozottság és rutin kell az összeszoktatásukhoz, inkább egyedüli kutyának ajánljuk. Macskákat és kistestű, éles hangú kutyákat nem kedveli.

 

Matifu ideiglenes és végleges befogadót is keres!

 

Képek Matifuról:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/matifu/

 

Matifu kizárólag benti tartással -akkor is, ha a gazdi nincs otthon!-, oltva, chippel ellátva, parazitamentesítve, szívféregre szűrve és ivartalanítva fogadható örökbe.

 

Örökbefogadással kapcsolatban:

magyarvizslasos@gmail.com

http://www.magyarvizslasos.hu/orokbefogadas.html