Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MAX

MAX

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:kaukázusi juhász keverék
Szín:fekete - ezüst jegyekkel
Kor:Felnőtt
Megye: Pest
Város:Pomáz
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 30 222 3493

MAX

neme: ivartalanított kan
becsült születési idő: 2013

Ez a gyönyörű impozáns kaukázusi-kuvasz keverék kan kutyus az utolsó a pomázi víztelep halálra ítélt kutyái közül. Ő volt Letty párja és az L betűs kölyök papája.
Max egy csendes, nyugodt eb, aki nem tolakszik, nem mászik az ember nyakába, hanem méltóságteljesen létezik az ember mellett, teszi a dolgát, őrzi a területét.
Szerintünk ideálisan keveredik benne a két juhászkutya vére, mert eddig senkivel sem volt agresszív, amikor elég volt az emberekkel való kontaktusból magától elvonul. Így jelezi, hogy elég a munyizásból.🙂
A családja összes tagja már gazdisodott, így már csak ő vár az igazira.
3-4 éves, már ivartalanított, chipelt, oltott kan kutya.
Csak kertes házba ajánljuk, mert sem szőrzete, sem termete, sem természete nem viselné el a négy fal közötti bezártságot.
Természetesen, csak olyan házhoz adjuk, ahol megkapja a napi, lelkiismeretes fizikai és lelki törődést.

Érdeklődni: ave.pomaz@freemail.hu, vagy a kutyaotthon telefonszámán: +36-30-496-4122

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem