EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Maxi

Maxi

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:keverék
Szín:fekete
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított kan
Neme:

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 20 458 2200

Maxi nevelése befejeződött és gazdira vár!

Maxi, korábban 8 hónapot töltött az Illatoson, míg 2014 ősszel kihoztuk őt. A 3 éves körüli nagytestű keverék kan kutyát, 2014 februárban fogták be, mert az utcán kóborolt. A hosszú bezártság és reménytelenség miatt jelentős fogyásnak is indult. Maxit alapos hízókúrára fogtuk. majd megkezdjük, szocializálását is. Az eredményekről így ír Móni, önkéntes kutyakiképzőnk:
„ Maxi sokat csiszolódott az elmúlt fél évben. vehemenciája erősen lecsökkent, kedves, szófogadó, játékos kutya lett. Kiképzését elkezdtem, ül, fekszik, és alapvetően kulturáltan sétál. Idegenekkel eleinte bizalmatlan, de aztán már hamar nyit feléjük. Területét továbbra is nagyon jól őrzi. Más kutyákkal való közömbösítése megtörtént: képes elmenni ugató kutyák mellett is teljesen közömbösen úgy, hogy oda sem néz. Következő nagy lépés az lesz, hogy lány kutyákkal összeszoktassuk, így lehetősége legyen szuka kutya mellé, nem kizárólag egyke kutyának menni.”
Szóval Maxi, hosszú, gondos nevelés után, már készen áll az örökbe fogadásra, A nagy mozgás igenyű, domináns kutyát, hatalmas, terület őrző ösztönnel, erős egyéniséggel, kizárólag kertes házba egyedüli kutyának ajánljuk, olyan gazdi gondozásába, aki szereti az önálló, erős egyéniségű állatot, és képes is őt irányítani.

Gazdira váró kutyáinkat az alábbi oldalon tudod megnézni: http://vigyelhaza.hu/kutyalista/

Érdeklődni a 06 20 934 4826 és a 06 20 326 9708 számon tudsz minden nap 9 és 18 óra között!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem