Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Még több állati móka a Fressnapf-applikációban!

2017. május 29.

Még több állati móka a Fressnapf-applikációban!

Ami már ismerős lehet

Továbbra is naprakész információkkal várjuk akcióinkkal, híreinkkel kapcsolatban! Ráadásul az applikáció személyre szabhatósága miatt kizárólag olyan kedvezményekről, cikkekről értesítjük, amelyek valóban érdekesek és fontosak lehetnek Önnek és szeretett kedvencének. Ezenkívül állatorvosaink továbbra is várják az érdeklődő, aggódó, esetleg bajba jutott gazdik leveleit.

Még több érdekesség és cukiság!

Cuki vagy sem? Döntse el Ön! Játékunk képtárát kibővítettük, így még több állatfotóval kapcsolatban mutathatja meg véleményét!

A kvízek és a Tudtad-e rovat sem maradhatott ki a tavaszi megújulásból: mérje fel tudását legújabb kérdéseinkkel, és ismerjen meg újabb hihetetlen állati tényeket!

És ami még nem volt: gazdi-személyiségteszt!

Mindig is érdekelte, vajon milyen gazdi lehet? Aggódó, ideális, esetleg rajongó? Most kiderül! Válaszoljon a Fressnapf kérdéseire és tudja meg Ön is a választ!

Töltse le az App Store vagy Google Play áruházból a Fressnapf INGYENES alkalmazását és próbálja ki legújabb funkcióinkat és megújult tartalmainkat!

LETÖLTÖM A GOOGLE PLAY-BŐL!

LETÖLTÖM AZ APP STORE-BÓL!