Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Még több hasznos tanács!

2017. szeptember 29.

Még több hasznos tanács!

A Fressnapfnál igyekszünk minden téren folyamatosan fejlődni, mind áruházainkat, mind az információt tekintve, amelyeket nyújtunk. Ezért is fontos számunkra, hogy online is érdekes és értékes tartalmakat osszunk meg közönségünkkel. Ennek a folyamatos fejlődésnek köszönhető, hogy immár online is elérhetőek az eddig csak nyomtatásban megjelent kiadványaink, mégpedig letölthető formában!

Folyamatosan bővülő oldalunkon olyan hasznos tippekről és tanácsokról olvashat, mint az alapfelszerelések beszerzése kutyusának, cicájának vagy rágcsálójának. Ezeket azonnal le is töltheti ingyenesen bárhol, bármikor. Így nem lesz többé bevásárlókörút lista nélkül, mert akár a zsebéből előkapott telefonról is pillanatok alatt elérheti az információt.

Kattintson a linkre, és azonnal el is érheti az Egészségközpont terméktájékoztatókat vagy az utazás előtti felkészítő listánkat:

Érdekel!