Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Megfelelő akváriumok halak és gerinctelen állatok számára

2013. június 05.

Megfelelő akváriumok halak és gerinctelen állatok számára

Nem minden hal érzi jól magát akármilyen akváriumban.A jelenleg oly népszerű nano akvárium 54 liter alatt csak a kevés gondozást igénylő növények és gerinctelen állatok, például a garnélák számára jelent megfelelő megoldást, díszhalak elhelyezésére nem alkalmas. A közepes méretű akváriumok befogadóképessége 54 és 100 liter között mozog. Ezek már megfelelő mérettel rendelkeznek néhány díszhal és kevés gondozást igénylő növény elhelyezéséhez. Egy közepes méretű akvárium ideális lehet kezdő akvaristák számára, akik kisebb halállományt szeretnének tartani.

Aki több halra vágyik (kis illetve közepes méretű halállomány), annak már 100-130 literes akváriumot kell beszereznie. Egy ekkora akváriumba már vízinövények is betelepíthetők. Ha valaki 130 l feletti XL méretű akváriumot keres, az a hagyományos életközösség kialakítására alkalmas tartálytól a biotóp akváriumig terjedően a legkülönfélébb akvarisztikai termékek közül választhat. Számtalan olyan hal- és növényfajta kapható, amelyik tökéletesen otthon érzi magát egy XL-es akváriumban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem