Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Megnyitottunk Kaposváron!

2017. június 13.

Megnyitottunk Kaposváron!

Jó hírünk van a kaposvári gazdiknak: újabb üzlettel bővítettünk áruházaink sorát! A vásárló körút pedig sosem volt még ilyen könnyű: az új üzlet helyszínéhez ugyanis közel van a Kaposvár Pláza és több nagy áruház is, így a kedvencek csemegéi, játékai és felszerelései mellett a gazdik is könnyedén beszerezhetik, amire szükségük van!

Európa első számú állati áruházláncaként jelenleg 12 országban tesszük elérhetővé egyedülállóan széles kereskedelmi és sajátmárkás eledeleinket és felszereléseinket, Magyarországon pedig immáron a 43. üzletünk is megnyitotta kapuit. És hogy mire számíthat, aki betér hozzánk? A megszokott Fressnapf-minőségre, széles választékra, szakértő és odafigyelő eladókra, változó és szuper kedvezményekre!

A legjobbat pedig a végére hagytuk: HATALMAS MEGLEPETÉSSEL KÉSZÜLÜNK! Aki ellátogat hozzánk június 15-16-ig 20%-OS KEDVEZMÉNNYEL szerezheti be az ínycsiklandó finomságokat és a minőségi kiegészítőket, nem beszélve az izgalmas játékokról. Lepje meg kedvencét, hiszen most igazán megéri!

Találkozzunk Kaposváron és ünnepeljünk együtt!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem