Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Megszeretném kérdezni hogy gond-e ha 9hetes palotapincsi kiskutyámnak higabb a széklete.Nem hasmenés csak a megszokottnál egy kicsit higabb.ilyenkor mit csináljak?Vigyem dokihoz vagy csak kevesebb kaját adjak?

2017.11.14

Állatorvos

Ha egy kölyöknek megváltozik a bélsara, akkor arra mindenképpen oda kell figyelni. Először érdemes probiotikumot és féreghajtót adni, ha ez nem segít, akkor orvoshoz kell fordulni. Ha ez a probléma folyamatosan fennáll, akkor megfontolandó a tápváltás. Semmiképpen ne váltson hirtelen tápot, mert az önmagában hasmenést okozhat. Egy hét alatt fokozatosan növelje az új táp mennyiségét, a régiét pedig ezzel párhuzamosan csökkentse. Érdemes érzékeny kölyköknek való prémium táppal próbálkozni. Ha ennek ellenére fennmarad a probléma, akkor megfontolandó egy bélsárvizsgálat. Ha ezalatt bármi más tünet jelentkezik, vagy hasmenés alakul ki, akkor azonnal orvoshoz kell vinni a kiskutyát.

Vissza a kérdésekhez