Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Mekkora alomtál szükséges egy kicsi kölyök, illetve egy felnőtt cicának? Cm-ben legyen kedves megadni a választ, hogy tudjam mekkorát kell vennem. Azt olvastam, hogy mindjárt nagy almos tálat nem szabad venni, mert a kiscica nem tud beleugrani. Így úgy döntöttem, hogy először egy kiscicának valót veszek, majd később a nagyot. Sajnos nem tudom milyen méretűeket válasszak? Köszönöm a választ! Üdvözlettel: Bea.

2013.10.18

Állatorvos
Egy kiscica amelyik már önállóan eszik egészen biztosan bele tud menni bármelyik alomtálcába. Sokkal nagyobbat is tudnak már ugrani ebben a korban. Igazából a perem magassága számíthatna nem pedig az alomtálca alapterülete (a szabadban nincsen alomtálca, tehát elvileg hatalmas területen végezheti el a dolgát az állat). A perem magassága is inkább idősebb állatoknál számít, akik már esetleg ízületi problémáik miatt nehezen mozognak. Én kényelmes nagy alomtálcát javaslok, erre nincsenek pontos centiméterben megadható értékek. Az egyes állatok között is lehetnek különbségek, hogy milyen tálcát használnak szívesebben. Nézzen körül az áruházban. A kicsi tálca hátránya, hogy a cica könnyen kikotorja belőle az almot.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem