Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Melyik szàraztàpjuk kifejezetten hypoallergikus?

2012.01.18

Állatorvos
A PetBalance Medica Hypoallergen elnevezésű táplálék allergia kezelésére szolgáló szárazeledelt ajánljuk kutyáknak 2kg-s kiszerelésben.
A szárazeledel teljes értékű diétás élelem kifejlett kutyák számára az alapanyag és tápanyag intoleranciák csökkentésére, valamint a bőrműködés támogatására dermatózis és túlzott mértékű szőrhullás esetén.
A PetBalance Medica Hypoallergen-t állatorvosok és táplálkozási szakértők vezetésével speciálisan tápanyag-érzékenységben szenvedő kutyák számára fejlesztették ki. A kizárólag hidrolizált állati fehérjék (hal) felhasználásának köszönhetően, melyet az allergénszegény szénhidrátforrással, a burgonyával kombináltak, csökkennek a táplálékintoleranciák. Ennek a diétás eledelnek további aktívan hatékony alkotórészei az omega-3 és omega-6 zsírsavak (lazac- és borágóolaj kombinációjából), melyek támogatják a bőrfunkciót dermatózis és túlzott mértékű szőrhullás esetén. Ellenjavallatok: nincsenek.

A diétás eledelt az etetési javaslat figyelembe vételével önálló eledelként kell adni, melynél a megadott mennyiségeket az állat korához, súlyához és aktivitásához kell igazítani. A napi eledel mennyiségét napi két vagy több étkezésre kell elosztani. Gondoskodjon róla, hogy az állatnak mindig álljon rendelkezésre friss ivóvíz.

Tápanyag-érzékenység esetén 3-8 hét alkalmazás javasolt a tünetek enyhüléséig. Ezután a dietetikai kezelés a hátralévő élettartam idején folytatható. Dermatózis és túlzott szőrhullás esetén a bőrfunkciók támogatására legfeljebb 2 hónapig alkalmazható. Az alkalmazás tartamát a diagnózistól és a betegség lefolyásától függően az állatorvossal kell egyeztetni.
A termék ára: 3 599 Ft
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem