Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Mennyei Friskies falatok kutyáknak

2018. június 14.

Mennyei Friskies falatok kutyáknak

Egy vidám, életteli és kiegyensúlyozott kutyus gazdijának lenni a világ egyik legjobb elfoglaltsága, azonban hatalmas felelősség is.  Fontos, hogy mindig minőségi összetevőket tartalmazó eledelekkel kínáljuk kedvencünket, és ebben segítséget nyújtanak a Friskies kutya eledelei, ráadásul most kedvezményes áron szerezheti be őket a Fressnapf áruházakban.

A Friskies termékcsalád minden egyes receptúrája kielégíti bundás barátja egyedi igényeit, korától, életstílusától és fizikai állapotától függően. A tápok 100%-ig teljes értékű és kiegyensúlyozott eleséget biztosítanak kedvence számára, ezen kívül minden szükséges vitamint, fehérjét és ásványi anyagot tartalmaznak, amire hű társának szüksége van az egészséges élethez.

A Friskies Junior eledelek úgy lettek megalkotva, hogy támogassák az apróságok megfelelő fejlődését, és megkönnyítsék számukra az anyatejről szilárd ételre való váltást. A Friskies Balance eleségek tartalmazzák azokat a tápanyagokat, amelyekre felnőtt négylábújának minden nap szüksége van, antioxidáns tartalmuk pedig támogatják a természetes védekezőképességét. A Friskies Active tápok energikus, játékos kedvencek számára készültek, fehérje tartalmuk hozzájárul kedvence egészséges testalkatához, B- vitamin tartalma pedig az energiaszint fenntartásában segít.

​​Itt a kihagyhatatlan lehetőség, hogy meglepje bundás cimboráját! Próbálja ki a Friskies 15 kg-os kutya eledeleit, amelyeket június 13. és 30. között ráadásul 25% kedvezménnyel vásárolhat meg a Fressnapf áruházakban! Sok szeretettel várjuk üzleteinkben! 🙂