Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Mennyi a napi adagja egy 3 hónapos Puli kutyusnak a BEST MEAT JUNIOR PREMIERE tápszerből, mert ami rá van írva számomra nem
egyértelmű. 35g= 3x, vagy 35g=napi mennyiség, de szerintem az kevés.

2014.04.08

Állatorvos

Egy ilyen fiatal kutyát naponta 3x-4x kell etetni.  A csomagoláson lévő adagolási útmutató csak irányadó, ha az ajánlott mennyiségtől jól fejlődik a kutya (sem nem túl sovány, sem nem kövér és a széklete normális), akkor az Ön kutyájának az a megfelelő. Minden kutya más, vannak olyanok, amelyek a megadott mennyiségű eledeltől már túlsúlyosak lesznek és vannak olyanok is, amelyeknek nem elég az ajánlott mennyiség. Figyelje a kölyköt, és ha állatorvosnál jár mindig kérdezze meg, hogy jó kondícióban van-e az állat. Szerintem a csomagoláson inkább 350 g lehet, ami az ajánlott napi adag.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem