Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Mi a különbség a Milbemax és a Milprazon között?

2015.07.11

Állatorvos

A hatóanyagok tekintetében a két tabletta ugyanazt tartalmazza, indikációjuk is ugyanaz. A két gyógyszer gyártója más. Nagyon sokféle gyógyszer esetében van így, hogy ugyanazt a hatóanyagot több gyártó is forgalomba hozza. Magyarországon most egyre nagyobb érdeklődés fordul a szívférgesség megelőzésére, valószínűleg ezért van, hogy az eddig egyeduralkodó tablettás készítmény mellett más gyártók is forgalmaznak hasonlót. Olyan ez, mint például a Frontline megjelenése után ugyanazzal a hatóanyaggal megjelent például az Effipro és a Fypryst és ez csak egy példa a sok közül. Számos példa van erre antibiotikumok, gyulladáscsökkentők stb. esetében is.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem