Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Miert eszik yorkim majdnem minden nap fuvet

2014.08.30

Állatorvos

A legtöbb kutya szeret legelészni. Ha csak néhány fűszálat majszol el jóízűen, akkor semmi ok aggodalomra, ez teljesen normális jelenség. Előfordul, hogy néhány fűszálat és egy kis ételt is kihánynak a kutyák fűevés után, de ha a hányás csak néha fordul elő, akkor sincs semmi baj. Ha a kutya szinte habzsolja a füvet, akkor az jelezheti, hogy fáj a gyomra. Próbálja meg párolt zöldségekkel kínálni az állatot. Ha a kutya rendszeresen habosat hány, akkor mindenképpen etesse naponta kétszer (napi adagot ossza két részre), mert lehet, hogy nehezen viseli, ha üres a gyomra.Ha a hányás rendszeres, akkor vigye orvoshoz a kutyát és vizsgálat után beszéljék meg a tennivalókat.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem