Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Miert ilyed meg a kutyam ha egy ugatos kutya mellet megyunk el?

2014.04.16

Állatorvos

Ettől sok kutya megijed. Érdemes gyakorolni olyan helyen, ahol gyér a forgalom és lehet a kertes házak között az úttesten is sétálni (messzebb az ugatóktól). Vezesse maga mellett a kutyát és ha fél, akkor mutasson határozottságot előtte, ne pátyolgassa, nyugtatgassa nagyon, mert akkor az állat úgy érzi, hogy van mitől félni. Nyugodt hangon simogassa, majd menjenek tovább. Ha szépen megy Ön mellett, akkor kaphat jutalomfalatokat. Ha az ugatóktól távolabb már gond nélkül sétál, akkor mehetnek fokozatosan közelebb. Folyamatos dicséret, nyugalom és türelem kell ehhez. Meg kell találni azt a pontot, amit a kutya még éppen elvisel, ez a kiindulás, innen lehet közelíteni. Egy páni félelemben lévő kutya nem tanul.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem