EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Miért könnyezik cicám szeme?

2011.09.28

Állatorvos
Sajnos vizsgálat nélkül erre nagyon nehéz válaszolni. Ha hirtelen kezdett könnyezni a cica, akkor az lehet kötőhártya gyulladás következménye, esetleg irritáció is okozhatja. A könnyezés hátterében állhat a könnycsatorna elzáródása is, amelynek következtében a könny elvezetése zavart szenved. A könnycsatorna előfordulhat, hogy veleszületetten el volt záródva (ha a probléma krónikus), de lehet krónikus gyulladás következménye is. Keressen fel egy állatorvost és vizsgáltassa meg az állat szemét. Ha egyszerű kötőhártya gyulladás van a háttérben, akkor antibiotikum tartalmú szemcseppel könnyen orvosolható a probléma.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem