Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Miért nem pisil az almon a 6 hetes kiscicám? Próbálkozik, de egy ideje nem megy neki.

Eddig minden rendben volt, kb 3-4 napig teljesen szobatiszta volt, az alomra csinált mindent. Most még mindig az alomra kakil és ha pisilni akar, akkor is rámegy az alomra, próbálkozik, de nem pisil.. viszont a szoba különböző pontjain meg simán pisil/pisilne ha hagynám. Sokszor meglátogatja tényleg az almot is amikor pisilnie kell, de valamiért nem pisil oda, vagy csak minimálisat. 2 TISZTA alom van és két ilyen pici mentett cica. A másik cica még nála is kisebb és még cumiból iszik csak, de ő már teljesen szobatiszta.
És ő is tényleg próbálkozik, néha 5 percenként megy az alomra, leguggol, rezegteti a farkát, de aztán mégse pisil. Máshova viszont tényleg képes rá (és korábban az alommal se volt baj).

Szerintem stresszelve nincs vagy ilyesmi és egészséges is. Legalábbis nem folyik az orra, nem prüszköl, jó étvágya van, játkos, dorombol, alszik, semmi baja.látszólag.

2017.05.14

Állatorvos

Kedves Gazdi! Két cicának 3 alom kell. Próbáljon olyan helyre tenni almot, ahol nyugalom van, és ne szóljon rá a cicára, ha almon kívül végezné el a dolgát, csak tegye alomra.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem