Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Miksa

Miksa

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:keverék
Szín:barna-fehér
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 20 458 2200

Miksa a négyéves, fiúcska áprilisban került az Illatosra majd onnan, gondozásunkba. Ivartalanítás után megkezdtük a megfelelő gazdi felkutatását és júliusban azt hittük, megtaláltuk számára az igazit. Attila, többször is meglátogatta Miksát, és hamar barátok is lettek, majd mindent megbeszélve, el is vittünk őt, új otthonába. Sajnos, Attila rosszul mérte fel a lehetőségeit, és a kialakult új helyzetben, munkabeosztása miatt nem tudja vállalni Miksa gondozását. Pedig Miksa szobatiszta, és türelmesen várja egész nap, hogy a gazdi hazaérjen… de sajnos a várakozás egyre hosszabb… Ezért úgy döntöttünk, Attilával közösen, hogy a lehető leggyorsabban új, igazi és meggondolt gazdit keresünk Miksának. Attila október elejéig a kutyusról gondoskodik, annak érdekében, hogy a lehető legkisebb törést okozzuk Miksa életében, hiszen egy gazdit már egyszer elveszített. Segítsetek ennek az intelligens és kedves kutyusnak végleges Gazdit találni!

Gazdira váró kutyáinkat az alábbi oldalon tudod megnézni: http://vigyelhaza.hu/kutyalista/

Érdeklődni a 06 20 934 4826 és a 06 20 326 9708 számon tudsz minden nap 9 és 18 óra között!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem