EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Milyen dróthálót ajánlana nagypapagáj és hullámos papagáj (röpde) készítéséhez?

2011.08.30

Állatorvos
A kalitka drótjának anyaga nem rozsdásodó fém, például nikkelezett vagy krómozott acéldrót vagy alumínium legyen. Az olajfestékkel vagy egyéb mérgező anyaggal rozsdamentesített drótok kalitka készítésére alkalmatlanok. A kevésbé erős csőrű madarak tarthatók ponthegesztett rácsból készített kalitkában, míg a nagyobb madarak esetében a drótfonat használata javasolt. Azt javaslom, hogy mielőtt nekiállna a kalitkák készítésének, látogasson el akár több tapasztalt tenyésztőhöz és nézze meg, hogy ők hogyan tartják a madarakat, számos praktikus ötletet kaphat. Hasznos lehet az állatkerti röpdék megtekintése is.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem