Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Milyen márkájú száraz tápot ajánl egy ivartalanított kiscicának ,és milyet egy még nem ivartalanítottnak? Hogy kell kitisztítani a cicák fülét? A választ előre is köszönöm ! 🙂

2015.05.14

Állatorvos

Nagyon sok prémium kategóriás táp van, nem lehet csupán egyet ajánlani. Ivartalanított cicának érdemes az állapotának megfelelő tápot adni (pl.: Royal Canin neutered young male/female, Select Gold sterilised, Premiere sterilised). Felsorolok az előbbieken kívül még néhány prémium tápot, a teljesség igénye nélkül: Hill’s, Iams, Happy cat, Real Nature, ezek közül bátran választhat. Otthon csak a hallójárat külső részét szabad kitisztítani, olyan módon, hogy cicáknak való fültisztító folyadékot teszünk egy kis darab vattára és azzal óvatosan kitöröljük a szennyeződéseket. A hallójárat mélyebb részének kitisztítását bízza szakemberre.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem