Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Mindig friss, mindig finom: Sheba cicaeledel akció

2017. november 02.

Mindig friss, mindig finom: Sheba cicaeledel akció

Az igazi ínyenceknek csak a legjobb járja, és minden cicagazdi tudja, hogy nincsenek nagyobb ínyencek bársonytalpú barátainknál! A legízletesebb falatok pedig a legfrissebbek. Ha szeretné, hogy kedvence mindig boldogan fogyassza el  ételét, szerezze be számára a prémium kategóriás, minőségi alapanyagokból készült, tökéletesen adagolt és nem utolsó sorban mennyei ízvilágú Sheba eledeleket!

A szószos, aszpikos eledelek kibontás után általában vesztenek az állagukból és az ízük intenzitásából. Hajlamosak kiszáradni és megkeményedni, így pedig már nem étvágygerjesztőek kedvenceink számára, és nem szívesen fogyasztják el, esetleg ott is hagyják a tálban. Ez nem csupán kellemetlen látvány, amikor el kell takarítanunk, de pazarlás is. A Sheba finomságok pontosan akkora adagra vannak tervezve, amely ideális mennyiségű cicájának, így nem kell sem kibontott eledelt tartania a hűtőben, sem eltakarítania a tálban maradt darabokat.

A Sheba termékek prémium kategóriás eledelek, ínycsiklandó, tökéletesített receptúrával, amelynek egyik kistigris sem tud ellenállni. Örvendeztesse meg macskáját és élvezze a hálás, elégedett dorombolást jóllakott kedvencétől! Ráadásul most még akciósan is hozzájuthat a Sheba cicatápokhoz! November 2. és 15. között a 85g-os, 4*85g-os és a 6*50g-os kiszerelésű finomságok 20% kedvezménnyel kaphatóak a Fressnapf áruházakban.