Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

mire jó a fojtópóráz és hogy kell használni?

2015.07.14

Állatorvos

Ez egy átmeneti nevelési eszköz, én nem kedvelem túlságosan, régebben sokat használták. Elsősorban olyankor szokták alkalmazni, ha a kutya nagyon erős és húz. Nem cél, hogy hosszútávon ezt használják, hiszen az állatnak meg kell tanulnia kulturáltan laza pórázon közlekedni, ha azt akarjuk, hogy a séta mindenkinek örömet okozzon. Ha a kutyát állandóan fojtóval sétáltatják és csak rángatják, akkor ehhez fog hozzászokni és nem tanul meg rendesen sétálni. Fojtó nélkül is megtanulhat egy kutya laza pórázon sétálni. Ha ilyen gondja van, akkor keressen fel egy kutyaiskolát, ahol a pozitív megerősítés módszerével tanítanak (pl.: tükör iskolák)

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem