Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Misó mellet sose unalmas az Élet

Misó mellet sose unalmas az Élet

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Tacskó keverék
Szín:barna
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított kan
Neme:Kandúr
Neme:

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Misó – felnőtt tacskó keverék kan

Misót törött könyékkel találták Miskolcon, az eredeti gazdája nem került elő. Nálunk átesett egy műtéten, a lábában vasak vannak. Misó jelenleg ideiglenes befogadónál él, ahol megtanulta a szobatisztaságot, a pórázon sétálást és a kanapén alvást is. A lakásban a cicákat nem bántja, a család kutyájával jól kijön, de pórázon hajlamos az arcoskodásra, így rutinosabb gazdát keres.

Ideigelenes befogadója így ír róla:

Rettentően nagy a szája és az önbizalma, de közben meg nagyon bújós, imád puszilkodni és felugrana az

ágyra.

Vidám, érdeklődő, erős, okos kutya, alap parancsokat végrehajt, és felszólításra helyére megy. A fiatalember egy bűbáj, mindenkit levesz a lábáról, feltéve, hogy ember. Azonnal csóvál, puszilkodik, egyedül az ittas embereket nem bírja, nekik sétán is hajlamos odakapni. És továbbra is nagyon tirpák módon viselkedik idegen kutyákkal, de próbáljuk leszoktatni.

Mivel amúgy olyan tündérbogár, nem tudok másra gondolni, mint hogy a lábát kompenzálja azzal, hogy bármekkora (de tényleg BÁRMEKKORA) kutyának gondolkodás nélkül nekimenne, ha hagynánk.

Nem lehet mellette unatkozni, a múltkor a fájós lábával felmászott az asztalra és bevert fél kiló kelésben lévő kiflitésztát. Úgyhogy elmentünk a dokinénihez és a számlámra meghánytattuk. Nem szép látvány egy kelt tésztát okádó kutya, de egy óra múlva már jött újra kaját koldulni  :)

Egyébként imádjuk és tényleg színesebbé teszi az életet a kis szeleburdi kamasz.

Sajnos a szívféreg tesztje pozitív lett, kezelését megkezdtük, ennek folytatásáal fogadható örökbe! Jelenleg tréner foglalkozik vele hogy hogy a viselkedése javuljon, akivel nagyon szépen haladnak.

Gazdára találásáig ideiglenes befogadónál él, de szeretne már egy végleges családot magának. Talán éppen te vagy az?

A szívféreg kezelés 30 naponkénti Advocate cseppből, 2 havonkénti Doxycyclin antibiotikum kúrából és ezt követő újratesztelésből áll. Emellett – az esetleges továbbfertőzést duplán megelőzendő – Scalibor nyakörvet visel, amit 3-4 havonta cserélünk.

További képek Misóról:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/miso/

Misó ivartalanítva, chipezve, féregtelenítve örökbefogadási szerződéssel fogadható örökbe.

Érdeklődni a futrinkatacsko@gmail.com email címen lehet bemutatkozó levéllel.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem