EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Missy

Missy

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Keverék
Kor:Kölyök
Megye: Zala
Város:Zalaegerszeg
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36-30/424-3579

Missy 2015. áprilisi születésű, terrier keverék szuka. Nem kívánt szaporulatként látta meg a napvilágot Csömödéren, az előző gazdájánál. Testvérével, Mollyval (Gazdis!) együtt még kölyök korukban a menhelyre kerültek. Rendkívül félénk, gátlásos eb, a kennelben nem jól érzi magát, visszahúzódó jelleméből adódóan a fajtársai terrorizálják. Ha valaki elég türelemmel képes felé fordulni és némi időt is szán rá, pillanatok alatt kedves, életvidám kutyává válhat, hiszen alapvetően barátságos, készséges eb. Meghunyászkodó természetéből is adódóan a fajtársaival kijön, kerüli a konfliktust. A cicákhoz fűződő viszonya nem ismert, feltételezhetően azonban velük is toleráns. Félénksége miatt 6 éven felüli gyerekek mellé ajánljuk, nyugdíjas korúak, kezdő kutyatartók bátran örökbe fogadhatják. A pórázra még tanítani kell, félénksége miatt nem sétáltatható.

További képek Missyről, ITT!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem