Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Mit ajáln 9 hónapos yokshire terrier, kan kiskutyámnak hasmenésre illetve hányásra? Elég gyakran hány sárgás savas trutyit. Ezt valamikor naponta többször is. Hasmenése ritkábban kb. havonta egyszer van ilyenkor tele üríti az egész szobát.. Válaszát előre is köszönöm.. 🙂

2012.03.20

Állatorvos
Én először tápváltást javasolnék, mert lehet, hogy ez megszűntetné a problémát. Érzékeny kölyköknek való táppal próbálkozzon. Fontos, hogy a tápváltás fokozatosan történjen, úgy hogy 1 hét alatt fokozatosan növelje az új eledel arányát. Fontos az is, hogy a kiskutya naponta kétszer egyen. Kistestű kutyák közül sokan felnőtt korukban is hánynak, ha üres a gyomruk. Ha havonta van hasmenése a kiskutyának, akkor azt is valószínűleg valami táplálék okozza. Érdemes lenne végiggondolni, hogy mit evett a hasmenéses alkalmak előtt. A biztonság kedvéért el lehet végezni egy bélsárvizsgálatot is (fontos, hogy hasmenéses mintát vigyen), hogy nincsen-e kórokozó a háttérben.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem