Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Mit kell adni a kutyának amikor hányt?

2014.05.13

Állatorvos

Erre a kérdésre így nem lehet válaszolni, mert a hányás számos betegség kísérője lehet, vagyis általános tünet. Előfordulhat, hogy a hányás gyomor és bélgyulladás miatt következik be, az is lehet, hogy a kutya lenyelt valamit (pl.: labdát), hányással járhat számos más betegség is (pl.: vesebetegség, gennyes méhgyulladás, májbetegség, hasnyálmirigy gyulladás stb.). Csak akkor tudjuk megfelelően kezelni ezt a tünetet, ha tudjuk, hogy mi váltotta ki. Fontos tudni azt is, hogy hány alkalommal hányt a kutya, hogy a hányás az étkezésekhez képest mikor következik be, hogy bágyadt-e az állat, hogy hány napja tart a probléma….A gyógykezelés az előbb leírtak miatt sokféle lehet, van, hogy elég hányáscsillapítót alkalmazni, van, hogy komplex kezelésre van szükség. Vigye orvoshoz a kutyát.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem