EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Mit tegyek???
Nem rég fialt a kutyusom és mintha nem lenne elengedő teje. Pedig csak 1 kutyuska van.
Kisebbek lettek a cicik, már nem úgy ereszkedik le. A kicsi kutyus néha néha előre-hátra rángatva a fejét szopizik és sokszor hirtelen vált cicit és van amikor “vakkant-“nyűszít” (ehez hasnoló)
Ha megnyomogatom a bimboját a szukának akkor jön tej.
A tápot nem eszi, csak ha valamibe beletömöm (pl.: pürébe, húsiba,konzerve kajába stb), de ezen kívül minden mást megeszik, még a csontot is .
Tejet is adok neki, mert a doki javasolta, hogy ugye abba is sok a vitamin… viszont a vízet most nem nagyon issza. Pedig 2 nappal ezelőtt majdnem hogy 5-6 litert is megivott.
Adtam ma neki kálciumot, mert javasolták, de remélem nem árt a kicsinek.
A szukám van mikor eleven és futkos,ugat, de estére teljesen kimerül. Ugye csak délelőtt engedem ki hosszabb időre ,mikor nagyon süt a nap, meg főgkép ha a kicsike alszik. De délutánra meg teljesen lefárad, és sokszor megrémít, mert mintha baja lenne.Fájna valamije. Ne tudom.
Meg mit tudok azzal csinálni, ha Ő magától nem megy kajálni, nem képes felállni és oda menni az etetőjéhez?!Nekem kell oda vinni a fekhelyéhez…

2014.10.28

Állatorvos

Mindenképpen mutassa meg orvosnak a kutyát, ha bármi nyugtalanítót tapasztal. Az, hogy a szukának van-e elég teje a kiskutya viselkedéséből tudhatja. Ha a kölyök hosszasan jóízűen szopik, majd elégedetten engedi el az emlőt, majd ezt követően nyugodt, akkor jóllakott. Ha a kölyök nyugtalan, sokat sír, mindig újra és újra szopni próbál, az annak a jele, hogy nem elég a tej. Ilyenkor kutyatejpótló tápszerrel kell hozzátáplálni (nem tehéntejjel!). Az, ha a szuka szájon át kalciumot kap,nem árt a kölyöknek. A szukának most inkább ne adjon csontot. Ha a kutya sok tejet iszik (ihat, ha nincsen tőle hasmenése), akkor természetes, hogy a vízből kevesebbet fogyaszt. Azt sajnos így a távolból én nem tudom megmondani, hogy az anyakutya beteg-e.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem