EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Mitől lehet az hogy egy kutya csak az első lábait képes használni? A két hátsóval még csak próbálkozni sem tud. Még nézni is borzalmas látvány szegény állatot. Valósággal vonszolja a hásó testét. Felmerül a kérdés hogy nem bántalmazták-e de én ezt nem tudom igy megállapítani.
Mielőtt felmerülne rám állatkínzás gyanúja a kutya nem az enyém.

2011.11.27

Állatorvos
A hátsó lábak bénulását a gerinc (gerincvelői idegek) különböző okokból bekövetkező sérülése vagy nyomódása okozza. Az, hogy az első lábak működnek arra utal, hogy a probléma az első lábak beidegzését ellátó terület mögött elhelyezkedő gerincszakaszon van. A problémát okozhatja trauma (pl.: autóbaleset), porckorongsérv, különféle daganatok a gerinccstornán belül stb. A trauma vagy szándékos bántalmazás akkor merül fel, ha a kutya testén láthatóak, zúzódások, véraláfutások, sebek. Bénulást okozó gerincsérüléshez erős ütés szükséges, ezek pedig általában egyértelmű külsérelmi nyomokkal is járnak.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem