Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Mocsok

Mocsok

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Jagd terrier keverék
Szín:Fekete, cser
Kor:Felnőtt
Megye: Zala
Város:Zalaegerszeg
Neme:Kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36-30/424-3579

Mocsok 2012. augusztusi születésű, jagd terrier keverék kan. Andráshidán kóborolt, a gyepmester hozta be a telepre, onnan került a gondozásunkba. A gazdája nem kereste, később hallottuk, hogy rossz körülmények között tartották korábban, ezért folyton szökött előző helyéről. Mozgékony, aktív eb, valódi energiabomba. Olyan helyre ajánljuk, ahol sok mozgásra nyílik lehetősége és a gazda is hajlandó vele foglalkozni, túrázni, futni, esetleg biciklizni is magával viszi, hogy fölös energiáját levezesse. Mindenképpen jó állapotú, szökésbiztos kerítés szükséges a tartásához, de alkalmas benti tartásra is, ha a napi lemozgatása megoldott. Bújós, kedves fiú, szeret a középpontban lenni. Gyerekek és idősebbek mellé is bátran elvihető, de csak olyan helyre, ahol biztosított számára a sok mozgás. A kanokat és a cicákat nem tolerálja, a szuka kutyákkal kompatibilis. Pórázon szépen vezethető.

További képek Mocsokról, ITT!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem