Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Moha gazdit keres!

Moha gazdit keres!

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Keverék
Szín:Fekete
Kor:Idős
Megye: Pest
Város:Budaörs
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 601 6709
Moha

Moha egy idősödő kedves fickó, 11 éves múlt. A kifutóját hangos ugatással védi, ebből látszik, hogy jó házőrző lenne. Ezt a feladatot még évekig el tudná látni, mert idősebb ugyan de nem túl öreg. Amikor meglátja a pórázt, rögtön barátságos és izgatott lesz. Nem az a fajta kutya, aki lerohan a szeretetével, de a simogatást szereti. Örül ha bárki sétálni viszi, de ő igazán egy emberhez szeretne tartozni. Egy felelősségteljes és következetes gazdi hamar elnyerhetné a bizalmát. Sétálni nagyon jó vele, egyáltalán nem húz. Többi kutya közeledését hűvös eleganciával fogadja, jelenleg csak kan kutyákkal van együtt tartva, de a lánykutyákat jobban szereti.

Érdeklődni: www.budaorsiallatmenhely.hu

budaorsiallatmenhely@gmail.com

+36-70-601-6700

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem