Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Moments minden pillanatban!

2016. szeptember 01.

Moments minden pillanatban!

Selymes barátaink különleges törődésre vágynak. Ezért minden gazdi tudja, hogy cicája gondos odafigyelést és királyi bánásmódot érdemel. Számunka pedig mi sem kellemesebb érzés, minthogy kedvenceink elégedett dorombolással nyugtázzák kedvességünket.

Apró meglepetésekkel új élményeket csempészhetünk napjaikba, ezért alkottuk meg a Moments-eledeleket, amelyek a prémium minőségű, alaposan válogatott alapanyagok mellett különleges ízösszeállítással okoznak kedvenceink számára felejthetetlen pillanatokat.

Az ízvariációk között akár olyan meglepő párosításokat is találhatunk mint a feketekagyló és tonhal, vagy a csirke és menta, de minden Moments-termék közös jellemzője a magas hústartalom. A hatás pedig garantált: az ínycsiklandó falatkáknak egy bundás sem tud ellenállni. 🙂

Lepje meg cicáját egy rendkívüli fogással, mi pedig Önnek kedveskedünk: szeptember 1-15-ig AKCIÓSAN, 20% kedvezménnyel szerezheti be az ínycsiklandó finomságokat.

Várjuk Önt valamennyi Fressnapf-áruházunkban, lépjen be a mennyei pillanatok világába!

Megnézem a termékeket!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem