Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Monki nyugodt, napelemes kis gyöngyszem

Monki nyugodt, napelemes kis gyöngyszem

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Tacskó keverék
Szín:barna-fehér
Kor:Idős
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Monki néni – 10+ éves, tacskó ősökkel is rendelkező keverék szuka

 

Monki néni a gazdája halála után került az Illatos útra, mi onnan hoztuk ki őt. Egy igazi gyöngyszem! Nyugodt, kedves, mindenkivel kompatibilis, de egyben nagyon vicces kutyahölgy. Imádja a meleget, ha teheti, a kályha mellett pihen. A hidegben nem is szeret nagyobb sétát tenni. Reméljük, hogy valaki beleszeret, akár kezdő kutyásoknak is ajánljuk. Monki mama tacskó ősei letagadhatatlanok, de ő maga egy vicces formájú teremtmény, nem egy “görög váza”. Nem is mai darab, sőt: tulajdonképpen jó régi. Minimum tizensok. Ennek megfelelően a házsártosabb énjét is használja néha, meg nagyon sokszor a napelmes énjét tölti. Rendberakattuk a sérvét, ivartalanított. A lába is gyengébb kicsit, de orvosilag arról már lecsúsztunk, hogy valamit tehessünk vele. Monki néni egy gerontomán gazdit keres, aki már magától is tudja, mi a dörgés, nem Monkitól akarja megkérdezni. Ő ugyanis már nem hall 100%-ig tökéletesen. Már csak egy nyugodt kuckót keres idős napjaira. Más kutyákkal kijön, de a szeleburdiságot már nem viseli jól, a cicákat sem bántja. Ugye akad valahol neki egy nyugodt kis zug, ahol nagyon szeretik őt? Na, milyen ajánlat?

 

Képek Monki néniről:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/monkimama/

 

Oltva, chipezve, ivartalanítva, benti tartással fogadható örökbe.

Érdeklődni bemutatkozó levéllel lehet az info@futrinkautca.hu email címen.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem