Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Monty gazdit keres!

Monty gazdit keres!

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:keverék
Szín:Szürke
Kor:Felnőtt
Megye: Pest
Város:Budaörs
Neme:Kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 601 6709

Monty az óriásszívű kiskutya.
Bántották, sokat, kis teste hordozza a nyomait, de a szíve amilyen hatalmas, annyira nyitott is minden szeretetre.
Ennyit kér, hogy végre valaki szeresse és fogadja az Ő határtalan kedvességét. Remek séta-barát, nem húz, figyel, nem nehéz kivenni a kennelből.
Élmény lesz vele találkozni ezt megígérhetem!

Monty a Budaörsi Állatmenhelyen vár Titeket.
http://www.budaorsiallatmenhely.hu/pet/monty/

Monty

Monty tisztalelkűnek született. Egy olyan helyre ahol a kutya nem érték. A harcos viszont annál inkább. Így hát tettek vele egy próbát, erről árulkodik a számtalan heg az arcán és a lábain. Valószínűleg nem vált be, nem küzdött eléggé, nem akart ölni. Egy angyal, aki rosszkor volt rossz helyen. Mióta bekerült sem kutyával, sem macskával nem mutatott agressziót, leginkább közömbös. Kedves, bújós kan kutya aki a történtek után is hisz az emberben. Szeretetéhes, pusziosztós. Monty keresi azt az embert, aki élete végéig jó lesz hozzá. A legjobb helyre kell kerülnie, a tökéletes gazdinál lejjebb nem adjuk. Látogatni, ismerkedni vele nyitvatartási időben lehet. Örökbefogadható ivartalanítás után. Elérhetőségeink: www.budaorsiallatmenhely.hu

Közzétette: Budaörsi Állatmenhely – 2018. augusztus 24., péntek

+36706016700