EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MORE FOR bontókefe rugalmas

MORE FOR bontókefe rugalmas

3 999 Ft
LoadingBevásárlólistára

MORE FOR hajlékony Bontókefe hosszú szőrzethez. Kíméletesen eltávolítja a filcesedett és az elhalt szőrt. A fogak enyhe íveltsége révén lehetőség van a szőrzet alapos megtisztítására az egészséges szőr kitépése nélkül. A hajlékony kefefej lehetővé teszi a nehezen hozzáférhető helyek kifésülését is. Ergonomikus, strukturált nyél biztosítja az optimális fogást. A nyélben levő karika lehetővé teszi a felfüggesztett helyzetben való tárolást. Kiváló minőségű anyagok – pl. nemesacél – használata

Alkalmazás: Ideális esetben a hátsó lábaknál és az állat hátának hátsó részénél kezdje, és a szőrnövekedés irányában szisztematikusan haladjon előre. Először a görbe fogakkal tűzdelt oldalt használja, majd az egyenes fogakkal tűzdelt oldallal fejezze be. Mindaddig ismételje a folyamatot, míg a kefe könnyedén siklik a szőrzetben. A rendszeres szőrápolással megelőzhető a filcesedés és az ellenőrizetlen szőrhullás.

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem