Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MORE FOR CATS bontókefe nagy

MORE FOR CATS bontókefe nagy

3 299 Ft
LoadingBevásárlólistára

Hosszú és göndör szőrű kutyák és macskák számára. A bontókefe segítségével a szőr növekedési irányának megfelelően fésülve eltávolíthatja a gubancokat és az elhalt szőrszálakat. Különösen alkalmas hosszú és durva szőrű kutyák aljszőrzetének kezelésére. A tűk enyhe görbülete és a puha kefe lehetővé teszi a szőrzet alapos tisztítását anélkül, hogy kiszakítaná a még élő szálakat. Különösen kényelmesen használható az öntisztító funkciónak köszönhetően. Hozzá tartozó kefetisztítóval. Állatorvosok által kifejlesztett, TÜV minőség-ellenőrzésnek megfelelt. Kényelmes kialakított markolat. Magas minőségű anyagok felhasználásával készült.

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem